Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

Philips InStyle Nonagon Bordslampa LED,

 • Jumbo Squishy - Rulltårta,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • vidaXL LED-Taklampa med kristaller 45 cm i diameter,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Solcell gångljus 20 lumen rostfritt stål,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • Blåtooth/GPS-spårare ROSA,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Är du observant och kontrollerad? Har du koll på strategierna? Känner du dig tursam idag? För det är vad som krävs för att spela Tumball!
Varje spelare börjar med 5 vita kulor. Spelarna lägger växelvis 1 vit kula ovanpå de färgade kulorna – utan att kulorna ramlar ner. 
Ju fler vita kulor som placeras, desto tungare blir det och det gör att de färgade kulorna delar på sig. Ha tålamod och var försiktig när kulorna ska placeras ut... Annars så BADABUM! Spelaren som får kulorna att falla ner, måste ta alla kulorna som faller ner. 
Den spelaren som blir först med att använda alla sina kulor, är spelets vinnare. 

Spelet kan spelas med 2 olika nivåer.  
För 2-4 spelare. 
Från 5 år.

Gå till toppen av sidan
Home