Lumie Lumie Lumie Ljusterapilampa Brazil d2fbafLumie Lumie Lumie Ljusterapilampa Brazil d2fbaf

Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

BoråsTapeter Tapet Shades of Chalk Agate 4691,

 • Sweet Protection Igniter Alpiniste II Helmet Gloss Vit,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • Adler Grönsaks strimlare, Fem bladinsatser,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Julbelysning flerfärgad (192 Led) julgran,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • Hiko M's Shade Plush blå,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Stor, kraftfull ljusterapilampa for optimal behandling av SAD.Precis som solljus gör dig på bättre humör, är det vetenskapligt bevisat att ljusterapi förbättrar ditt humör och du blir mer vaksamma. Det är en stor skillnad att använda Brasilien varje dag villkor. Vinterdepression, vinter blues, överätande och brist på energi och motivation.Integrerat handtagLjusstyrka: 10 000 Lux vid 35 cmTypisk behandlingstid: 30 min.3 x 36 W kompakta lysrör med brett spektrumStorlek: H 50 cm x B 32 cm x D 15 cm3 års garantiVikt: 3,1 kg
Gå till toppen av sidan
Home