Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

Pax Badrumsfläkt Calima,

 • BABY born, Moped, Play&Fun,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • Julgranskula Blå Johanna,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Coleman Bering 6 familjetält. Stabilt, lättmonterat och väldesignat tält.,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • IR Styrenhet till RGB LED strips - 24 knappar,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Produktnummer: 8006433

Voluspa är kända för sina lyxiga doftljus i vackra glas- och plåtburkar. Detta ljus kommer i metallburk med vacker och exklusiv glans. En varm exotisk blandning av lätt ambra, vanilj & indonesisk patchouli. 25 h brinntid.
Voluspas ljus är fantastiskt lyxiga och härligt aromatiska och sprider värme och väldoft. Ljusen är med sitt lyxiga utseende i vackra förpackningar en omtyckt inredningsdetalj i hemmet och har blivit något av ett måste för många. Dofter som du inte visste fanns, hittar du bland Voluspas underbara doftljus.
 
Voluspa har en krämig kokosfettblandning som förstärker doftljusens doft. Grundarna har uppnått sitt mål att göra superexklusiva doftljus. Voluspas doftljus har genom åren blivit otroligt populära och gör kunder nöjda över hela världen!
 
Ett bra tips för att förlänga livslängden på ditt nya ljus och bibehålla kvaliteten är att ?snoppa av? veken lite grann varje gång innan man tänder ljuset, så att veken är ca 6 mm lång. Att följa tillverkarens riktlinjer för varje ljus rekommenderas.

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

KÄNGA Rosa Ne CONGAC, Cognac,

Läs mer om tillsyn

Drömfångare "Livets träd" diam 17cm,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

Voluspa Ambre Ambre Ambre Lumiere Decorative Tin Candle 99g 60fa44

Visa alla händelser

Gå till toppen av sidan
Home