Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

Marc O'Polo Kofta - total eclipse,

 • Mother INSIDER - Flaröd jeans - speed racer,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • Weekday ACE - Flaröd jeans - ohio blå,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • 1904 ALFRETON SHORT SLEEVE - Skjorta - rosa,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • Esprit SLUB - T-shirt med print - navy,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Produktnummer: 15183397

Lättanvänd termometer med ett flertal funktioner! Visar Inomhus och utomhustemperatur i Celsius och Fahrenheit. Min/Max-värde; Klocka (12 eller 24 timmars visning); Kalender (Dag / Månad / År); Försedd med bordsstativ och möjlighet att vägghänga.
Teknisk SpecifikationInomhus mätområde: 0°C - till +50°C; Utomhus mätområde: -50°C - till +70°C; Noggrannhet +/- 1.0°C; Batterier: 2xAAA 1,5V (Ej inkluderat i förpackning); Kabellängd: ca 1,5 meter; Manual: SWE / ENG; Förpackning: Svensk / Finsk / Dansk / Engelsk beskrivning.

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

120 st odlingsetiketter Bäst i test etiketter - ENKLA BLOMMOR,

Läs mer om tillsyn

Pieces PCFIVE DELLY - Jeans Skinny Fit - light blå denim,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

PROOVE Termometer Inne/Ute Inne/Ute Inne/Ute Digital 985f2a

Visa alla händelser

Gå till toppen av sidan
Home