Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

KIOMI Kavaj - s293711,

 • Jan Vanderstorm MELKER - Piké - light blå,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • Lottusse Slip-ins - ebony tabac,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • GAP Jeans Skinny Fit - medium indigo,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • Twisted Tailor JAGGER - Slips - mustard,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Produktnummer: 10634849

Detta vackra hörnskrivbord från TecTake är ett Allround-bord bland kontorsmöblerna. Den till utseendet ädla bordsskivan och den stabila stålkonstruktionen förmedlar en modern och tidlös design. Genom den stora ytan får ni plats och översikt och klarhet vid arbetet. Praktiskt: Ett datortangentbord låter ni enkelt försvinna genom utdraget under bordet när ni inte behöver det. Möblera ert kontor enkelt nytt ännu idag, med datorbordet från TecTake.

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

LED LIGHT UP NUMBER 21 BIRTHDAY PARTY ANNIVERSARY,

Läs mer om tillsyn

Morgan JALLA - A-linjekjol - noir,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

Hörnskrivbord Hörnskrivbord Hörnskrivbord Datorskrivbord vit 828012

Visa alla händelser

Gå till toppen av sidan
Home