Tala Performance Bakform Bakform Bakform med lös botten 18 cm 14c8d6Tala Performance Bakform Bakform Bakform med lös botten 18 cm 14c8d6

Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

Cars Jeans KIMAR - Luvtröja - grå melee,

 • Topshop SNAKE PLEAT MIDI - A-linjekjol - grå,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • Diesel BUSTER - Jeans slim fit - 084tu,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Selected Homme T-shirt med print - dark blå,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • Only & Sons O N S M A R I O F U N N Y - T-shirt med print - light grå melange,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Produktnummer: 7941698

"Tala är en av Storbritanniens äldsta och mest älskade köksvarumärken och är betrodd av kockar världen över. Sedan 1899 har Tala haft tillverkning i England och än idag tillverkas många av deras produkter fortfarande för hand i England. Tala är ett varumärke som stärks av generationer av förtroende och har genom åren utvecklats för att möta de behov och önskemål som efterfrågas och resulterat i produkter av bästa möjliga kvalitet."
 
Bakformen är en del av Tala Performance Bakeware. Serien är belagd med dubbla lager av "Premium Whitford Eclipse Coating". Detta innebär att produkten kan användas med metallredskap och levereras med en tio års garanti. Den tål kyl, frys och diskmaskin. Tala Performance är den bästa non-stick serien på marknaden.
10 års garanti!

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

Champion El Skarvsladd/kabel 5.0m,

Läs mer om tillsyn

Ripe REBEL - Jeans slim fit - midnight,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

Tala Performance Bakform Bakform Bakform med lös botten 18 cm 14c8d6

Visa alla händelser

Gå till toppen av sidan
Home