FM Mattsson Tvättställsblandare Beröringsfri Beröringsfri Beröringsfri 9000E Nätdrift 12V AC/DC 3ea680FM Mattsson Tvättställsblandare Beröringsfri Beröringsfri Beröringsfri 9000E Nätdrift 12V AC/DC 3ea680

Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

Pantofola d`Oro BENEVENTO UOMO MID - Snörstövletter - dress blås,

 • Josephine & Co JONA SKIRT - Maxikjol - navy,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • Nudie Jeans GRIM TIM - Jeans slim fit - dry cross,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Brave Soul ELBA - Jeans Skinny Fit - charcoal grå,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • PULL&BEAR MIT RUNDAUSSCHNITT - Sweatshirt - vit,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

9000E Tronic med temperaturvredBeröringsfri blandareNätdrift 12V AC/DCBeröringsfria blandare är enkla att använda och sparar både vatten och energi. FM Mattsson 9000E Tronic är en ny generation av svenskutvecklade beröringsfria blandare med all teknik integrerad i blandarhuset. Den automatiska kalibreringen av sensorn gör den lika enkel att installera som en vanlig tvättställsblandare. Temperaturen ställs enkelt in med hjälp av reglaget på sidan av blandaren. Reglaget går att spärra för att skållningssäkra tappstället alternativt ta bort i miljöer där man vill ha en förinställd temperatur. En programmerbar funktion för hygienspolning förhindrar stillastående vatten och hämmar därigenom bakterietillväxt i vattenledningarna.Varumärke: FM MattsonFärg: KromTyp: Tvättställsblandare Ingår transformator: Nej

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

Tiger Duschhylla Caddy krom 1400030346,

Läs mer om tillsyn

Tommy Hilfiger ZIP THROUGH - Huvtröja med dragkedja - blå,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

FM Mattsson Tvättställsblandare Beröringsfri Beröringsfri Beröringsfri 9000E Nätdrift 12V AC/DC 3ea680

Visa alla händelser

Gå till toppen av sidan
Home