Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

1904 TORQUAY TEE - T-shirt med print - grå,

 • Shoe The Bear DYLAN - Slip-ins - blå,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • OppoSuits WINTER WONDERLAND - Kostym - röd,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Topman Långärmad tröja - vit,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • HUGO EVORY LOGO STRAIGHT FIT - Kostymskjorta - vit,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Mora Armatur Tvättställsblandare NYXX B5 Med Push Down- Ventil & Handdusch KromMora NYXX, en ny serie blandare som fokuserar på design tillsammans med högt ställda krav på funktion och kvalitet.Med en kombination av runda och raka linjer passar Mora NYXX in i de moderna hemmen.Finns i traditionell modell helt i stilren krom. I sortimentet ingår flera modeller för kök och badrum.Teknisk information & reservdelar:Varumärke: Mora ArmaturMed push-downventilSjälvstängande handdusch, slang 1500 mm och upphängareESS (Energisparsystem)Omställbar flödesbegränsning och temperaturspärrEco (Energi- och vattenbesparande strålsamlare 8 l/min)Flexibla anslutningsrör i metallomspunnen Soft PEX®Hålmått Ø34-37 mmTyp: Tvättställsblandare

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

30 cm flexibel monobloc-kopplingsledningsrör 3/8 "x 3/8",

Läs mer om tillsyn

Geox KAVEN - Sneakers - bruncotto/cognac,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

Mora Armatur Tvättställsblandare NYXX B5 Med Push Down- Ventil Ventil Ventil & Handdusch Krom 6533ad

Visa alla händelser

Gå till toppen av sidan
Home