Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

Rolla's DUSTERS - Jeans slim fit - blå,

 • HUGO GLEN - Tygbyxor - navy,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • Current/Elliott THE FLING - Jeans slim fit - dark blå,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Fila PIPPIN - Funktionströja - vit,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • Twisted Tailor MORECAMBE TROUSERS - Kostymbyxor - pale grå,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Sandudd Oy har tillverkat tapeter ända sedan 1885. Under dessa 121 år har vi upplevt många varierande stiltrender. Vissa faller periodvis i glömska, medan andra lever kraftfullt vidare. Med hjälp från Museiverket har vi gjort denna kollektion, Mormors tid, med ett urval av de mest betydande stilarna. Det äldsta mönstret kommer från 1875.Sandudds långa historia hade inte varit möjligt utan en oavbruten produktutveckling. Produktavdelningen har alltid baserat sig på kundernas önskemål. Just nu kan man tydligt se en ökning av efterfrågan på nonwoventapeter. Därför trycks Mormors tid på en bas nonwoven. Det betyder enklare tapetsering – Limma-vägg-metoden. Bra att veta, speciellt för dig som ska göra jobbet själv.Rullängd (m): 10,05 Tapetbredd (cm): 53 Tapetutförande Nonwoven/EasyUpKollektion: Mormors Tid

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

Milan Sugar & Creamer Set,

Läs mer om tillsyn

Polo Ralph Lauren VINTAGE - Luvtröja - cruise navy,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

Paintpart Tapet Mormors Tid 4831-1 4831-1 4831-1 f6ad9c

Visa alla händelser

Gå till toppen av sidan
Home