Taklampa Taklampa Taklampa koppar DARYA 5c8560Taklampa Taklampa Taklampa koppar DARYA 5c8560Taklampa Taklampa Taklampa koppar DARYA 5c8560Taklampa Taklampa Taklampa koppar DARYA 5c8560Taklampa Taklampa Taklampa koppar DARYA 5c8560

Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

PROJECT X BIKER - Jeans Skinny Fit - grå,

 • GAP ARCH - Luvtröja - crimson röd,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • Carhartt WIP REGULAR CARGO COLUMBIA - Shorts - cypress rinsed,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Topman NOVA DERBY - Eleganta snörskor - grå,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • IZOD GARMENT DYED - Skjorta - peacoat,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Modern koppar taklampa
DARYA taklampa är underbar. Modern och cool på samma gång. Den passar I alla utrymmen : vardagsrummet eller över köksbordet och soffbordet lika mycket som I alla idustriella utrymmen. Ljuskällan ingår ej. DARYA är lampan som håller genom modets svängningar

Detaljer:

- Typ: taklampa
- Färg: koppar
- Material: metall
- Montering: Delvis montering krävs
- Färg: koppar
- Form: rund
- Höjd: 119.5 cm
- Basdiameter: 10 cm
- Kabellängd: 96 cm
- Diameter: 26 cm
- Spänning: 220-240 V (50 Hz)
- Vikt: 1 kg
- Typ: taklampa
- Stil: samtida
Egenskaper:
Hållbar och lättskött, Hög kvalitet, Dekorativ, men ändå funktionell, Väl lämpad för olika inredningsstilar, Trendig design och färg, Lyxigt och modernt utseende

Erbjudandet inkluderar:
1 x taklampa, Glödlampa ingår ej

Ytterligare information: Lampan är avsedd för glödlampor med energimärkning där klasserna går från A ++ till E, där A++ är effektivast. Lämplig för LED-lampor, halogenlampor, energieffektiva lampor, Eventuell justering av kabellängden ska utföras av en elektriker.
Gå till toppen av sidan
Home