Sändare med pistolgrep Reely GT4 GT4 GT4 EVO 2,4 GHz Antal kanaler: 4 inkl. mottagare c13629Sändare med pistolgrep Reely GT4 GT4 GT4 EVO 2,4 GHz Antal kanaler: 4 inkl. mottagare c13629Sändare med pistolgrep Reely GT4 GT4 GT4 EVO 2,4 GHz Antal kanaler: 4 inkl. mottagare c13629

Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

KIOMI Kavaj - s293711,

 • GANT MAJOR - Sneakers - marine,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • Only & Sons Sweatshirt - blå,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Pier One Jeans slim fit - blå,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • Shepherd BOSSE - Tofflor & inneskor - antique/cognac,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Med 3,55 tum stor och färgglad resistiv touchscreen och det digitala 2-tvåvägsöverföringssystemet, stöder GT4 Evo inte bara telemetri-realtidsdrift, utan även spännande visuella effekter och ökar dessutom noggrannheten och driftsäkerheten.
Alla driftsparametrar kan styras intuitivt och snabbt, samt visas. På så sätt kan alla avancerade inställningar justeras och ställas in direkt.
Den datorunderstödda fjärrstyrningsanläggningen är kompatibel med både bil- och båtsystem, och har en stor minneskapacitet, med vilken upp till 20 olika modeller kan lagras.
Skärmen visar den på fordonet mottagna signalstyrkan och ger användaren en ny nivå av säkerhet.
Dessutom finns det olika kontexthjälper för alla funktioner.
Sändaren kan anslutas till en dator via ett USB-uttag och på så sätt kan mjukvaran uppdateras.
I motsats till GT4 har sändarbatteriet hos GT4 EVO upp till 30% högre batterikapacitet och ger därmed en mycket längre livslängd.
Dessutom har den 2 nya funktioner. En inbyggd Spectrum Analyser övervakar radiofrekvenser och skapar störningsanalyser. Och med S. V. C. - (Smatz Vehicle Control) kan optimera din modells köregenskaper. Det krävs en speciell mottagare med inbyggt gyrosystem till detta.
Aktuell programvara 1.09 -US från 06.07.2016 .

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

Karta över Limhamn, Skåne,

Läs mer om tillsyn

New Look T-shirt - bas - dark khaki,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

Sändare med pistolgrep Reely GT4 GT4 GT4 EVO 2,4 GHz Antal kanaler: 4 inkl. mottagare c13629

Visa alla händelser

Gå till toppen av sidan
Home