Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

1904 ROTHWELL - Tygbyxor - navy,

 • J.LINDEBERG THROW RING LOOP - Luvtröja - zinfandel,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • Pepe Jeans TINKER PRO - Sneakers - anthracite,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Crocs YUKON VISTA - Clogs - espresso,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • sandro SUPRA CLASSIC FIT - Skjorta - navy blå,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Sorrento är robust och väderbeständig vilket gör den lämplig för både inomhus-eller utomhusbruk. Den är lätt att installera och ger snabbt behaglig värme på bl.a. balkonger, terrasser och uteserveringar.Ger värme året runt på terrasser, balkonger och uteserveringar. Kan även användas för punktuppvärmning i verkstäder och lager. Infravärmare ger intensiv, behaglig värme och förlänger sommarsäsongen.Infravärme ger snabbt värme, är enkla och flexibla att installera och kräver minimalt underhåll. Eftersom det är den träffade ytan som värms upp och inte luften, är de mycket energieffektiva. Detta gäller särskilt utomhus. En halogenvärmare är också mycket mer energieffektiv, säkrare och renare än en värmare som värms upp med hjälp av gas.Effekt (W): 1500Vikt (kg): 3.4Mått (mm): 402x227x89Färg: Vit

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

Poster - Together is our favorite place to be No.4 70x100cm,

Läs mer om tillsyn

Topshop JONI - Jeans Skinny Fit - mid denim,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

Gå till toppen av sidan
Home