vidaXL Balkongbord Balkongbord Balkongbord massivt akaciaträ 90x50x75 cm 6c6611vidaXL Balkongbord Balkongbord Balkongbord massivt akaciaträ 90x50x75 cm 6c6611vidaXL Balkongbord Balkongbord Balkongbord massivt akaciaträ 90x50x75 cm 6c6611

Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

Einhell Deltaslip TC-DS 19,

 • Portrait of Mada Primavesi,Gustav Klimt,50x40cm,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • Dammsugarpåsar Hoover S 4190,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Hållare, L: 15,5 cm, H: 15 mm, furu, 1st.,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • Valueline Spegelkulans motor,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Produktnummer: 16394766

Detta utomhusbord utstrålar en rustik charm och blir en fin detalj på din uteplats. Balkongbordet är tillverkat i massivt högkvalitativt akaciaträ, ett tropiskt lövträ som är väderbeständigt, mycket slitstarkt och lämpligt för användning utomhus. Ytan med oljefinish gör dessutom bordet enkelt att rengöra med en fuktig trasa. Bordet kan fällas ihop för enkel förvaring och transport. Bordet är enkelt att montera.

Färg: Brun
Material: Massivt akaciaträ (slipat) med oljefinish
Mått: 90 x 50 x 75 cm (L x B x H)
Hopfällbar

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

Vila VIDICTE BUTTON - Kofta - total eclipse,

Läs mer om tillsyn

vidaXL Leopardmatta plysch 139 cm brun,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

vidaXL Balkongbord Balkongbord Balkongbord massivt akaciaträ 90x50x75 cm 6c6611

Visa alla händelser

Gå till toppen av sidan
Home