Nyblom Kollén vitt Kuddfodral med fin brodyr brodyr brodyr storlek 40 x 40 cm 34ee90Nyblom Kollén vitt Kuddfodral med fin brodyr brodyr brodyr storlek 40 x 40 cm 34ee90Nyblom Kollén vitt Kuddfodral med fin brodyr brodyr brodyr storlek 40 x 40 cm 34ee90Nyblom Kollén vitt Kuddfodral med fin brodyr brodyr brodyr storlek 40 x 40 cm 34ee90Nyblom Kollén vitt Kuddfodral med fin brodyr brodyr brodyr storlek 40 x 40 cm 34ee90

Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

Christ Carring the Cross,Pieter Bruegel,50x40cm,

 • Lekhage Tim rosa,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • Raaco Öppen verktygsväska 16" 760362,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Einhell Elhyvel TE-PL 850,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • Poster Rosa rosor, 70x100 cm,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Kuddfodralet köptes för några månader sen med avsikt att göra en rund kudde av det. Tyvärr var mönstret lite för stort m a o mönstret gick alltså inte in i den tänkta rundningen, så tanken gick inte att förverkliga. Jag har således inte någon användning av kuddfodralet och det är ju synd. Det är väldigt vackert och sytt i kraftigt 100% bomullstyg med linnestruktur. Sen den vita, glansiga brodyren med de fina bladkvistarna runt monogrammet på framsidan gör sitt till, baksidan är för övrigt helt neutral. Runt om hela kudden löper en klädd snodd som tyget och i nederkanten sitter ett blixtlås. Kuddfodralet kommer från Nyblom Kollén och som jag kan bedöma är det välsytt och jag har dessutom god erfarenhet av deras varor sen tidigare. Storleken är 40 x 40 cm och jag provade med innerkudde i samma storlek för bildsvepet och det blev bra, ni får bedöma själva. Jag betalde 349:- kr för kuddfodralet.
OBS! Jag kan inte ta ansvar, läs negativt omdöme, för fraktbolagens ev sjabbel eller prisökningar

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

Polo Ralph Lauren WILDER WASH - Skjorta - medium indigo,

Läs mer om tillsyn

Sommelier Vinöppnare,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

Nyblom Kollén vitt Kuddfodral med fin brodyr brodyr brodyr storlek 40 x 40 cm 34ee90

Visa alla händelser

Gå till toppen av sidan
Home