Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

Skrivbok Paris,

 • Draper Tools Expert Skruvmejselset 6 st Pound Thru stål 40005,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • Dammsugarpåsar Daewoo RC 705,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Poster - Lejon kungen No.7 30x40cm,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • Poster - You cant buy happiness but you can buy No.5 40x50cm,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Produktnummer: 7909497

Vattenlösliga färgläggningspennor till stämplade motiv och textning. De blir ljusare i tonen ju mer vatten du tillför, precis som distressdynorna och refillen.

Du kan göra fantastiska blandningar och enkelt färglägga stämplade motiv. (Se till att din svarta stämpeldyna är vattenfast när du stämplar upp motivet, annars kan den svarta färgen ”blöda” när du börjar färglägga och ösa på vatten.) Du kan också färglägga direkt på stämpeln och trycka mot papperet! Pennorna har två spetsar, på ena sidan är en flexibel penselspets och på andra sidan en plastinflattat detaljerad tunn spets för t.ex. skrift och detaljmålning.

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

Vagabond CASEY - Sneakers - olive/multicolor,

Läs mer om tillsyn

vidaXL Barbord bambu 100x45x100 cm brunt,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

Distress Marker Penna - - - Crushed Olive 347b0f

Visa alla händelser

Gå till toppen av sidan
Home