Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

YATO Gummiklubba 1300 g,

 • FERM Tigersåg 710 W RSM1019,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • Good Morning Bäddset 5574-P Flowers 135x200 cm flerfärgat,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Säkerhetslampa med rörelsevakt,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • vidaXL Hjärtformade kuddar 2 st konstpäls grå,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Produktnummer: 7909506

Vattenlösliga färgläggningspennor till stämplade motiv och textning. De blir ljusare i tonen ju mer vatten du tillför, precis som distressdynorna och refillen.

Du kan göra fantastiska blandningar och enkelt färglägga stämplade motiv. (Se till att din svarta stämpeldyna är vattenfast när du stämplar upp motivet, annars kan den svarta färgen ”blöda” när du börjar färglägga och ösa på vatten.) Du kan också färglägga direkt på stämpeln och trycka mot papperet! Pennorna har två spetsar, på ena sidan är en flexibel penselspets och på andra sidan en plastinflattat detaljerad tunn spets för t.ex. skrift och detaljmålning.

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

HUGO CASSICA - Blus - open miscellaneous,

Läs mer om tillsyn

Tristar Citruspress CP-2251 25 W 0,5 L vit,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

Distress Marker Marker Marker Penna - Peeled Paint 2c0b11

Visa alla händelser

Gå till toppen av sidan
Home