Träningstights/pants för kvinnor kvinnor kvinnor (L) 32848cTräningstights/pants för kvinnor kvinnor kvinnor (L) 32848cTräningstights/pants för kvinnor kvinnor kvinnor (L) 32848cTräningstights/pants för kvinnor kvinnor kvinnor (L) 32848cTräningstights/pants för kvinnor kvinnor kvinnor (L) 32848cTräningstights/pants för kvinnor kvinnor kvinnor (L) 32848cTräningstights/pants för kvinnor kvinnor kvinnor (L) 32848c

Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

Alexander and Porus,LE BRUN Charles,80x40cm,

 • vidaXL Manuellt opererad tvärslid skruvstäd,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • SECRET FLOWERMIX 3 ST -PRESENT TIPS - SVENSKA ENKLA BLOMMOR,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Kattnät 10 meter,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • Träbyrå - stl. 13x7,5x13 cm - Kejsarträd,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Produktnummer: 13922794

Ett par praktiska träningstights som är gjorda av polyster och spandex material. Har en förmåga att torka snabbt. De väger inte mycket att bära, och är väldigt smidiga. Materialet av elastisk spandex är både fuktavstötande och andas. Lämpliga vid träningspasset, såsom fitness, yoga och dans men passar också till bollsporter som basket eller bowling.
Kontrollera dina mått innan köp.

Storlek: Large (Längd: 41 cm, Midja: 68 cm, Höft: 88 cm)
Material:Polyester och spandex
Färg: Svart

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

Esprit Collection WRAP - Långärmad tröja - off-vit,

Läs mer om tillsyn

Poster - Dinosaurie Fenix 30x40cm,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

Träningstights/pants för kvinnor kvinnor kvinnor (L) 32848c

Visa alla händelser

Gå till toppen av sidan
Home