Strandspel med med med boll Pip (5 delar) 82f87dStrandspel med med med boll Pip (5 delar) 82f87dStrandspel med med med boll Pip (5 delar) 82f87d

Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

Poster - Diamant guld no.10 30x40cm,

 • Emotion Lakan strykfri 240x275 cm vit 0222.00.51,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • Vintage Poster Hyacint,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • GLOBO Taklampa LED LIGURIA glas och krom 67804-18H,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • Fototapet World Map Wood Planks,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Om du vill att småttingarna ska ha massor av skoj med deras utomhusspel, ska du köpa strandspelet med boll Pip (5 delar). Kommer med: boll, hink, kratta, spade och lock med hål. Tillverkat i PVC. Ungefärliga ått på hinken (diameter x höjd): 17 x 16 cm.

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

Zadig & Voltaire Sneakers - blanc,

Läs mer om tillsyn

Walltastic Fototapet Jungle Adventure 41776,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

Gå till toppen av sidan
Home