Nordisk Nordisk Nordisk Abel +10° Sleeping Bag L 4dc5aeNordisk Nordisk Nordisk Abel +10° Sleeping Bag L 4dc5aeNordisk Nordisk Nordisk Abel +10° Sleeping Bag L 4dc5aeNordisk Nordisk Nordisk Abel +10° Sleeping Bag L 4dc5aeNordisk Nordisk Nordisk Abel +10° Sleeping Bag L 4dc5ae

Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

FM Mattsson Duschblandare 9000E 160 cc, utlopp nedåt Krom,

 • Glow Party light med glashöljen 360cm 10 ljus svart kabel,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • vidaXL Plisségardin gräddvit F06,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Trafikskyltar - Furu - H: 7,5 cm - 24 st,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • LÖNNEBERGA Matstol Light Grå,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Produktbeskrivning

En rymlig äggformad sovsäck för sommarbruk

En sovsäck som ger komfort och en äggform som ger dig god rörelsefrihet under natten. Den har en välformad platt huva som ger ett bra skydd från kyla och vind om du drar åt dragskon i huvan.

Om temperaturen i sovsäcken blir för hög kan du lätt ta tag i den rejäla dragtappen och öppna dragkedjan nedifrån och sticka ut fötterna. Sovsäcken är fylld med en syntetisk och allergivänlig fyllning. 

Sovsäcken är byggd med två olika konstruktioner, en mer ventilerande konstruktion där foder möter yttertyg i en söm som släpper igenom luft och en offset double box-konstruktion, som betyder att den har en dubbel sömnadskonstruktion med överlappande sömmar vilket gör att sovsäcken får ett bra loft i fyllningen och undviker att skapa kalla fläckar.

Temperatur enligt EN 13537*:
Komfort: 14 ºC
Lägre gräns: 10 ºC
Extrem: -2 ºC

* Sovsäcken är testad enligt den gemensamma branschnormen som heter EN 13537. Normen ger ungefärliga temperaturer i vilka en normal man respektive normal kvinna ska kunna sova komfortabelt utan att frysa. Komforttemperaturen anges för dam och den lägre temperaturgränsen anges för herr. Normen ger en bra fingervisning men du kan göra mycket för att påverka din sovkomfort själv. Grundläggande att komma ihåg är att det är du som värmer upp sovsäcken och inte tvärt om. Samt att gå och lägga dig varm, torr och mätt!

Leisure-kollektionen är för dig som ser komforten som prio ett. Det är prisvärda sovsäckar som passar dig som sover i sovsäcken någon gång per år. Sovsäckarna är tillverkade av väldigt mjuka och sköna material och är lite mer generösa i formen än Nordisk andra kollektioner.

Detaljer

 • Sovsäck för sommarbruk
 • Fylld med syntetisk fyllning - Norguard S-PO 80
 • Fyllningen är allergivänlig enligt Öko-Tex Standard 100
 • Offset Double Box-konstruktion - minskar risk för kalla fläckar
 • Stitched through - Foder och yttertyg möter varandra - ger god ventilation
 • Rymlig äggform
 • Mjukt borstat foder
 • Platt huva med dragsko - ger mer skydd än värme
 • Ankellång tvåvägsdragkedja med rejäl dragtapp
 • Innerficka
 • Komprimerbar packpåse ingår
Specifikation
Säsong
Sommar  
Sovsäck
Kategori: Syntetisk sovsäck
Form: Mumieformad
Material
Fyllning: Syntetfiber  
Dimensioner
Rekommenderad kroppslängd: 185-195 cm, Storlek: 215 x 85 cm, Packstorlek: 15 x 30 cm, Packstorlek, komprimerad: 15 x 24 cm, Fyllnadsvikt: 200 g
Vikt
850 g  
Material
Yttermaterial: 100% Polyester 210T, Foder: 100% Polyester, 300T Borstad, Fyllning: Norguard S-PO 80 - 200 g
Kön
Unisex
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
783655

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

Zalando Essentials Curvy Kofta - light grå melange,

Läs mer om tillsyn

Villeroy & Boch Vivo Voice 18pc Coffee Set Vit Porcelain,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

Nordisk Nordisk Nordisk Abel +10° Sleeping Bag L 4dc5ae

Visa alla händelser

Gå till toppen av sidan
Home