Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

Rosemunde BLANCHE - Linne - foxglove rosa,

 • Topshop MEMO - Ankelboots - rosa,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • 12 Midnight OVER DYED HOODIE - Luvtröja - colbalt blå,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Vero Moda VMJULIA PENCIL SKIRT - Jeanskjol - dark blå denim,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • J.LINDEBERG Kavaj - navy,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Strand är en rand med inslag av det älskade marina temat. Randens moderna utseende gör att den passar i de flesta rum i hemmet – allt ifrån sovrummet till köket. Strand finns i ljusa och typiskt skandinaviska färger.Tapeten är av högsta klassen av ljusäkthet. Det innebär att den behåller sin kulör under många år utan att blekna. Den tål också att tvättas med tvål och vatten.Rullängd: 10,05 m Bredd: 53 cm Mönsterhöjd: 0 cm Mönsterpassning: Ingen mönsterpassningTvättbarhet: Hög tvättbarhetLjushärdighet: Mycket god ljushärdighet

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

Övervakningskamera m rörelsedetektor, vattentät wi fi,

Läs mer om tillsyn

Iro TUNAS - Jeans slim fit - light denim,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

Duro Tapet Rand Rand Rand & Kulör Strand Grön fcbd16

Visa alla händelser

Gå till toppen av sidan
Home