Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

Cartoon Blus - bright vit,

 • Rieker Snörstövletter - grå/fog,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • Alpha Industries NASA - Sweatshirt - schwarz,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Diesel SAFADO - Jeans straight leg - cn013,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • Diesel D-VELOWS - Höga sneakers - anthrazit,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Ett fint  litet memory med Pippi Långstrump och hennes vänner. Den som börjar vänder på två valfria kort så bilderna syns. Om bilderna på de båda korten är lika får spelaren ta upp dem och vända två nya. Om bilderna på korten inte är likadana vänds de tillbaka och nästa spelare får göra ett försök att hitta kort med bilder som passar ihop.När alla korten är upplockade vinner den som har flest par. 32 st kort, 2-4 spelare, ålder 3+.

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

Beurer Köksvåg KS25 3 kg svart 704.15,

Läs mer om tillsyn

Rödefined Rebel CADE TEE - T-shirt med print - vit,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

Pippi Pippi Pippi memo 1c22fc

Visa alla händelser

Gå till toppen av sidan
Home