Bordslampa grå grå grå DUERO 4a013aBordslampa grå grå grå DUERO 4a013aBordslampa grå grå grå DUERO 4a013aBordslampa grå grå grå DUERO 4a013aBordslampa grå grå grå DUERO 4a013a

Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

Monki VESMA - Långärmad tröja - dark grön,

 • J.CREW SLIM FIT - Långärmad tröja - navy,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • Reebok ASTRORIDE ESSENTIAL - Vandringskängor - grå/gold,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Cinque CIBRAVO SLIM FIT - Tygbyxor - marine,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • Wrangler SLIM BODY BESPOKE - Jeans slim fit - rinsewash,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Modern bordslampa grå DUERO
Den ovanliga och extravaganta lampan DUERO kommer att förtrolla din inredning. Perfekt som både en golvlampa eller helt enkelt som en dekoration. Lampan är tillverkad av porslin och har en mörkgrå, blank yta. Den har en elegant, oval lampskärm gjord av konstsilke som har måtten 22 x 38 cm och en höjd på 23 cm. Setet levereras med en 1,8 m lång kabel. Lampan kan användas med en glödlampa på upp till 60W. Denna bordslampa lyser upp ditt hem under mörka dagar och skapar en mysig atmosfär. Förundras över denna fantastiska lampa!

Detaljer:

- Typ: bordsslampa
- Färg: grå
- Material: porslin
- Ytterligare material: konstsilke
- Montering: Delvis montering krävs
- Färg: grå
- Form: cylindrisk
- Höjd: 48 cm
- Bredd: 38 cm
- Kabellängd: 180 cm
- Spänning: 220-240 V (50 Hz)
- Vikt: 7 kg
- Typ: bordsslampa
- Stil: klassisk
Egenskaper:
Lättskötta och hållbara material , Optimal energieffektivitet, Extravagant design, Snygg inredning i varje interiör, Okomplicerad, självmontering

Erbjudandet inkluderar:
1 x bordslampa, Glödlampa ingår ej

Ytterligare information: Lampan är avsedd för glödlampor med energimärkning där klasserna går från A ++ till E, där A++ är effektivast. Lämplig för LED-lampor, halogenlampor, energieffektiva lampor, Eventuell justering av kabellängden ska utföras av en elektriker.

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

Minimixer, 180W,

Läs mer om tillsyn

Dr.Denim LEROY - Jeans Skinny Fit - grinded blå,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

Bordslampa grå grå grå DUERO 4a013a

Visa alla händelser

Gå till toppen av sidan
Home