Kruka 50 x 50 x x x 46 cm svart PAROS d4130eKruka 50 x 50 x x x 46 cm svart PAROS d4130eKruka 50 x 50 x x x 46 cm svart PAROS d4130eKruka 50 x 50 x x x 46 cm svart PAROS d4130eKruka 50 x 50 x x x 46 cm svart PAROS d4130e

Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

BOSS KENSINGTON - Eleganta snörskor - dark röd,

 • Ceceba Pyjamasbyxor - blau mittel melange,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • Kings Of Indigo DANIEL - Jeans slim fit - mid vintage marble,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Scotch & Soda Piké - vit,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • Rolla's WESTCOAST ANKLE - Jeans Skinny Fit - raven,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Modern rektangulär blomkruka i svart färg
Denna stilfulla blomkruka i svart färg kommer att garantera tillräckligt med utrymme för varje växt. I botten av krukan finns en förhandsgjord plats för ett dräneringshål (2 cm) för dränering av vatten. Krukan är gjord av en blanding av olika stenar, som dessutom förstärktes med glasfiber och magnesiumklorid. Dessa material gör att krukan är både lätt att underhålla och stabil, men också hållbar.

Detaljer:

- Typ: blomkruka
- Färg: svart
- Material: Blandning av lera och fiber
- Ytterligare material: fiberglas
- Montering: Kräver inte installation
- Färg: svart
- Form: fyrkantig
- Höjd: 46 cm
- Bredd: 50 cm
- Djup: 50 cm
- Vikt: 14 kg
- Typ: blomkruka
- Stil: minimalistisk
Egenskaper:
Högkvalitativa material, Motståndskraftig mot låga och höga temperaturer, UV-resistent, Både för inomhus och utomhusbruk, Uttrycksfull, modern design, Dekorativ, men ändå funktionell

Erbjudandet inkluderar:
1 x blomkruka

Ytterligare information: I botten av krukan finns en förhandsgjord plats för ett dräneringshål (2 cm) för dränering av vatten. När du använder krukan inomhus, stäng hålet med den medföljande proppen.

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

Philips myLiving LED-spotlight Star 4x4,5 W grå 562444816,

Läs mer om tillsyn

Bugatti WASH & WEAR SLIM FIT - Kostym - dunkelgrau,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

Gå till toppen av sidan
Home