Mindtwister, Mindtwister, Mindtwister, Smart10, Frågespel f5b5e4Mindtwister, Mindtwister, Mindtwister, Smart10, Frågespel f5b5e4Mindtwister, Mindtwister, Mindtwister, Smart10, Frågespel f5b5e4

Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

Selected Homme Jeans slim fit - dark blå,

 • Jan Vanderstorm KÖBES - Piké - blå,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • Diadora FREGIO - Luvtröja - verdant grön,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Giorgio 1958 CAMP - Snörskor - cognac/caffé,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • Topman OCTOPAISLEY - Skjorta - burg,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter


Frågespelet Smart10 är ett mycket socialt spel. Det finns 10 svarsalternativ till en fråga och alla spelare eller lag får svara på varje fråga. Du behöver alltså inte vänta länge på din tur. Hur många rätta svar hittar du? Spelet är kompakt och lätt att ta med. Alla 200 frågor med svar, poängräknare och svarsmarkörer ryms in i spelenheten. Det är allt som behövs! Spelarna svarar turvis på en fråga. Om svaret är rätt får spelaren behålla svarsmarkören. Men lönar det sig att svara eller att passa? Om svarsmarkörerna inte sparas i tid, kan man bli utan poäng. Den som först når 30 poäng vinner spelet. 

- Sällskapsspel från 10 år
- Speltid: ca 20 min
- Antal spelare: 2-8

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

Stanley Verktygs organisatör 24,3x5,3 cm plast 1-92-736,

Läs mer om tillsyn

Filippa K TIM OXFORD - Skjorta - grå,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

Mindtwister, Mindtwister, Mindtwister, Smart10, Frågespel f5b5e4

Visa alla händelser

Gå till toppen av sidan
Home