Tårtfat - Gulli Gulli Gulli - Grön - Liten 1f9232Tårtfat - Gulli Gulli Gulli - Grön - Liten 1f9232Tårtfat - Gulli Gulli Gulli - Grön - Liten 1f9232

Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

Only & Sons ONSBASIC ZIP HOODIE BRUSHED - Huvtröja med dragkedja - dark grå melange,

 • Vans ANYTIME ZIP - Huvtröja med dragkedja - violet ice,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • The Ragged Priest Minikjol - multi colouröd,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Polo Ralph Lauren Pyjamasbyxor - james plaid,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • Alpha Industries BASIC HOODY SMALL LOGO - Luvtröja - light olive,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Produktnummer: 16248529

Gulli är ett vackert tårtfat på fot. I färgat grönt glas med prickig kant runt om. Se fler varianter av Gulli Tårt & Kakfat här!Mått: 20 x 14 cm. OBS! För att rengöra fatet, torka av med trasa. Ska ej blötläggas eller sköljas. Från Strömshaga. På bild två visas fatet tillsammans med Tårtfat Gulli stor.Dessa mindre fat går också utmärkt att använda till kakor. Det blir fint att ha fler än ett mindre tårtfat eller ett stort och ett litet.  Bara att mixa och matcha med olika färger och storlekar! Bli mycket fint till dukningen på dopet, babyshower eller bröllop!

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

Ubbink UV-C ersättningsglödlampa PL-S 5 W glas 1355109,

Läs mer om tillsyn

Twintip Plus Jeans Skinny Fit - blå denim,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

Gå till toppen av sidan
Home