RoomMates Deco Deco Deco Väggdekor Sosa Blossom Tree 724d7aRoomMates Deco Deco Deco Väggdekor Sosa Blossom Tree 724d7aRoomMates Deco Deco Deco Väggdekor Sosa Blossom Tree 724d7a

Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

Etnies JAMESON ECO - Skateskor - burgundy/tan,

 • Tommy Jeans CREST - Träningsbyxor - cabernet,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • Jacamo GEO - Piké - blå marl,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Pantofola d`Oro IMOLA - Sneakers - tortoise shell,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • Versace Collection T-shirt - bas - nero/oro,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Väggdekor är ett snabbt, enkelt, prisvärt och modernt sätt att inreda. Denna självhäftande väggdekor är en del av vårt stora sortiment av populär och lättmonterad väggdekor från amerikanska RoomMates.

Dekoren är av hög kvalitet och mycket enkel att använda – bara lossa de tunna dekorationerna från arket och klistra upp dem på väggen! RoomMates använder ett särskilt framtaget adhesiv som fäster vid underlaget, men inte binder sig. Det gör att produkterna kan avlägsnas utan att lämna några klisterester eller riskera att förstöra väggen.
Dekalerna är stänksäkra och därför lämpliga att använda även i badrum och andra fuktiga miljöer. För bäst resultat monteras väggdekoren på en ren, fast och slät yta som först torkats av ordentligt. Instruktioner på svenska medföljer.

RoomMates produkter är tillverkade av polymer plast och givetvis helt säkra för barn. Dekalerna är giftfria och innehåller inga skadliga kemikalier som bly, latex eller ftalater. De är grundligt testade i USA och CPSIA-godkända, men tänk på att detta är en inredningsdetalj och ingen leksak så placera dekoren utom räckhåll för små barn.

Sammanfattning:
• Väggdekor av mycket hög kvalitet
• Fäster ordentligt och är lätt att ta ner
• Lämnar inga klisterrester och förstör inte väggen
• Innehåller inga farliga ämnen
• Tillverkad och testad i USA

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

Förvaringskorgar Natur Ovala,

Läs mer om tillsyn

TOM TAILOR DENIM LONGSLEEVE - Långärmad tröja - vit,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

RoomMates Deco Deco Deco Väggdekor Sosa Blossom Tree 724d7a

Visa alla händelser

Gå till toppen av sidan
Home