Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

HUGO ASTIAN HETS - Kostym - turquoise/aqua,

 • ALDO EIGEN - Slip-ins - gul,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • Polo Ralph Lauren Tygbyxor - aviator navy,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • YOURTURN Snörstövletter - dark blå,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • Madewell WIDE LEG CROP - Flaröd jeans - tile vit,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Galler i rostfritt stål med insektsnät. Monteras på yttervägg. Passar väggrör/spiro med Ø100 mm anslutning. Ytterväggsgallret monteras på fasaden och passar väggrör/spiro Ø100 mm. Rekommenderat vägghåltagningsmått är Ø105 mm. Försett med insektsnät och tätningslist. Fästklämmor på stosen underlättar installationen. Gallret har två försänkta skruvhål för skruvmontage. Kan användas både inomhus och utomhus. Rostfritt stål.Varumärke: KlimatfabrikenFärg: PoleradMaterial: Rostfritt stålDiameter (mm): 133 Djup (mm): 52 Vikt (kg): 0,150 Kanal (mm): Ø Ø100 Placering: VäggTyp: Ytterväggsgaller

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

DELTACO grenuttag, switch, 6xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7,2xUSB-A,1,,

Läs mer om tillsyn

Scotch & Soda Jeans slim fit - blå denim,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

Klimatfabriken Ytterväggsgaller Ytterväggsgaller Ytterväggsgaller Rostfri Ø100 9ff466

Visa alla händelser

Gå till toppen av sidan
Home