Paintpart Paintpart Paintpart Tapet Vallila Horisontti 5219-2 418f85Paintpart Paintpart Paintpart Tapet Vallila Horisontti 5219-2 418f85

Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

EA7 Emporio Armani Långärmad tröja - dark blå,

 • Cheap Monday HOOD SKULL BADGE - Luvtröja - gul,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • Polo Ralph Lauren HI TECH RUSTIC - Piké - cruise navy/multicolor,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Columbia HORIZON VIEW SHORT SLEEVE TEE - T-shirt med print - columbia grå,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • Mizuno MORELIA NEO II JAPAN MD - Fotbollsskor fasta dobbar - vit/wave cup blå/cyber gul,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

De elva olika mönstren i Vallila Horisontti kollektionen ger dig en vy av horisontenDe skapar en speciell atmosfär i rummet: av långt borta, av skogens viskande, av vindens brus och surrande fantasi.Horisonten delar landskapet i jord, himmel och hav. När du kisar mot horisonten kan du sprida lite drömmar på verkligheten.Denna kollektionen tar åskådaren på resor till olika landskap, djupt in i skogen, med en sagolik atmosfär.Färgskalorna kommer ur horisonten: från de fantastiska nyanserna som föds där jorden, himmelen och havet möts. Ljus grå, havs blå, stark turkosa, grön, nyanser av vitt samt djupaste röd som den sista glimten av solnedgången.Ibland, måste man titta i fjärran för att kunna se nära.Mått (m): 11,20x0,53Rekommenderat lim: Non Wovwn-limMönsterpassning: Förskjuten (53)

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

Colonial Candle L - Cedar Mint,

Läs mer om tillsyn

Emporio Armani Piké - light blå,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

Paintpart Paintpart Paintpart Tapet Vallila Horisontti 5219-2 418f85

Visa alla händelser

Gå till toppen av sidan
Home