Ananas -Fat -Fat -Fat - Guld 6efab5Ananas -Fat -Fat -Fat - Guld 6efab5Ananas -Fat -Fat -Fat - Guld 6efab5

Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

Naketano Sweatshirt - dark grå,

 • Superdry ORANGE LABEL - Långärmad tröja - röd,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • Warehouse PELMET SKIRT - Minikjol - dark röd,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Bogner ROC - T-shirt med print - grau,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • JOOP! PIERCE SLIM FIT - Kostymskjorta - vit,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Produktnummer: 16034538

Små dekorationsfat eller skålar är verkligen något av det bästa som finns. De ger en härlig personlig touch till alla möjliga rum och ytor samtidigt som de undermedvetet kittlar organiseringsdelen av hjärnan.Man kan placera vad som helst på ett litet fat, det spelar ingen roll om det är smycken, nycklar, potpurri, gem eller cornichons, allting bara faller på plats och känns lite bättre än innan.Detta lilla gyllenglänsande ananasfatet kommer utan tvekan till rätta precis vart som helst, och lär förgylla allt ifrån post-its på kontorsskrivbordet till oliver hemma på matbordet.

Passar perfekt att ge bort som present till någon som tycker om ananas!Storlek ca. 18 x 10 x 2 cm.Tillverkad helt av gjuten polyresin som har en härlig gyllene finish.Tål ej maskindisk eller mikrovågsugn. Endast handtvättas.

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

JO!E Citrusskalare,

Läs mer om tillsyn

TOM TAILOR LONGSLEEVE RIDERS PRINT TEE - Långärmad tröja - real navy blå,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

Gå till toppen av sidan
Home