Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

120% Lino PANTALONE - Tygbyxor - almond,

 • Massimo Dutti MIT BLUMENPRINT - Boxershorts - dark blå,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • Polo Ralph Lauren PHILLIP SLIM FIT - Skjorta - blå end on end,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • Jordan M JSW - T-shirt med print - grå,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • MAX&Co. DEFILARE - A-linjekjol - midnight blå,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Bahama är försedd med unika guldreflektorer och nya Osram lampan som är energibesparande och har låg bländning som standard. Denna diskreta lågbländande värmaren producerar hög kortvågsvärme med full effekt utan att den har höga synliga reflexer. Monaco har en hög (IP55) klassning och kan användas för inomhus-eller utomhusmiljöer.Bahama använder ny lågbländningsteknik för att producera mer kortvågs- infraröd-värme och mindre synligt ljus, till 25% mindre energi än vanliga 1500W fixturer.Den nya lågbländningstekniken eliminerar nästan allt synligt ljus och bländning långt utöver den vanliga för de ledande konkurrenterna.OSRAM BLACK® lampan som finns i Bahama och Monaco modellerna, är de mest energieffektiva, lågbländande värmare som finns idag. Större energibesparingar kan uppnås när man kombinerar dessa nya 1500W värmare med Tansuns/Somfy’s smarta kontroller.Volt: 230Effekt: 1500WIP-klass: IP55Ström: 6.5AMin avst fr golv: 2.0 mMin avst fr tak: 0.3 mMin avst fr sidovägg: 1.0 mVikt: 2.8 kgMått LxHxD: 560x110x89cmMontering: Vägg eller parasollAnslutning: 3 m sladd

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

Olive Tree 170cm,

Läs mer om tillsyn

Polo Ralph Lauren PHILLIP SLIM FIT - Skjorta - blå,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

Tansun Infravärmare Infravärmare Infravärmare Bahama 1500W adb559

Visa alla händelser

Gå till toppen av sidan
Home