W+G Tapet Idealdecor Wall Wall Wall Murals Non-Woven Ponthus' Beech 4cdbe5W+G Tapet Idealdecor Wall Wall Wall Murals Non-Woven Ponthus' Beech 4cdbe5W+G Tapet Idealdecor Wall Wall Wall Murals Non-Woven Ponthus' Beech 4cdbe5

Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot. Genom vårt arbete bidrar vi till ett hållbart samhälle.

Läs mer om vårt uppdrag

Scotch & Soda CLASSIC BLEND - Väst - combo c,

 • INDICODE JEANS ROYCE - Shorts - amber,

  Allt för många barn och unga rör på sig för lite. Det är vanligare att pojkar tränar regelbundet än att flickor gör det. Det visar nya resultat från Folkhälsomyndighetens undersökning Skolbarns hälsovanor.

 • Superdry Skjorta - grå,

  Nu publicerar Folkhälsomyndigheten faktablad i nytt interaktivt format som visar folkhälsorelaterad statistik på kommunnivå.

 • TOM TAILOR FLOYD ROUGH STRUCTURED - Skjorta - burgundy/röd,

  Spridningen av influensa väntas ta fart under de närmaste veckorna. Det är därför hög tid att vaccinera sig för den som tillhör en riskgrupp.

 • Polo Ralph Lauren OXFORD SLIM FIT - Skjorta - indigo,

  Nu publiceras den plan som beskriver myndighetens tillsyns- och marknadskontrollarbete under det kommande året.

Fler nyheter

Fototapet Easy-up av högkvalitativt non-woven material med noga utvalt och högupplöst motiv. Det här är en tapet för dig som söker hög kvalitet, men samtidigt inte vill spendera en förmögenhet. Non-woven tapeten är enkel att sätta upp och samtidigt betydligt mer tålig än traditionella papperstapeter.
Denna fina fondtapet från Wizard+Genius anpassas enkelt i både höjd och bredd genom att trimmas när den sitter på plats, så att den passar din vägg perfekt. I vårt stora sortiment av fototapeter av märket Idealdecor från tillverkaren W+G finns många fina motiv att välja bland och självklart har vi alltid riktigt bra priser, vare sig du föredrar non-woven material eller papperstapeter.

Tapeten kommer i 8 bitar som sätts upp kant-i-kant. Tapeten kräver ingen överlappning av våderna och klistret rollas dessutom direkt på väggen för enklast möjliga uppsättning. Tapetklister ingår så att du alltid har de bästa förutsättningarna att få ett lyckat resultat.
Fondtapeten är Easy-up tapet av non-woven material. Tapeten håller hög kvalitet och varken krymper eller sväller. Tapeten är 100% återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och självklart medföljer tydliga monteringsanvisningar på svenska.

Sammanfattning:
• Non-woven fototapet 254 x 366 cm, inklusive tapetklister
• Högupplöst bild av noga utvalt motiv
• Enkel montering kant-i-kant (överlappning krävs ej)
• Extremt prisvärd
• Innehåller inga farliga ämnen
• 100% återvinningsbar
• Tillverkad inom EU

Vi utövar tillsyn och ger tillsynsvägledning på nationell nivå.

Dammborste Svart,

Läs mer om tillsyn

INDICODE JEANS RISHI - Shorts - dried herb,

Regler och avgifter för tobak och tobaksrelaterade produkter

W+G Tapet Idealdecor Wall Wall Wall Murals Non-Woven Ponthus' Beech 4cdbe5

Visa alla händelser

Gå till toppen av sidan
Home